THE TREBLE SHOOTERS :  zaterdag 2 juli 14.00 - 14.30 uur.

1 van de meest dynamische bands binnen de SKVR Jazzschool is de 8 koppige rhythem&blues sensatie de Treble Shooters. Zij wisselen opzwepende nummers van Etta James af met stevige swingers van o.a. Duke Ellington. Mocht je niet vallen voor de ijzersterke vocalnen van zangers Stevie-Ray Jansen, dan ga je onvermijdelijk voor de bijl bij het horen van de spetterende blazerssectie, aangevoerd door saxofonist en docent Robert van der Laarse.

THE FOOBIRDS : zaterdag 2 juli 14.45 - 15.15 uur.

The Foobirds is het jongste en misschien ook wel de meest swingenste ensemble van de SKVR Jazzschool. De blazerssectie uit 2 trompetten en maar liefst 4 altsaxen vormt het ijzersterke front dat wordt ondersteund door piano, gitaat, basgitaar en drums, Een aantal leden begonnen op hun 10e in deze talentvolle groep, die o.l.v docent Eric Ball.  De jongens (waar blijven de Jazzmeisjes ?) geven de voorkeur aan Jazz met een Latin of Funkgroove maar spelen ook graag stukken van bv Art Blakey's Jazzmessengers.

CRESCENT GROOVE THE METERS : zaterdag 2 juli 16.00 - 17.15 uur.

Deze van oorsprong Rotterdamse band zorgt al 15 jaar voor een gezonde portie vette New Orleans funck. Nu gaan ze een stukje verder : Crescent Groove speelt dit keer het pure, rauwe instrumentale repertoire van The Meters. Dit in de dezelfde , eenvoudige bezetting als dit legentarische viertal. Crescent Groove is inmiddels een bekende formatie op North Sea Round Town en Jazz in Charlois en ook dit zullen ze weer voor zorgen dat u 5 kwartier lang niet stil kan blijven staan.

Q BIG BAND o.l.v. MARCEL STREEF : zaterdag 2 juli 18.00 - 19.45 uur.

Big Band Blue Monday : zondag 3 juli  14.00 - 15.15 uur.

De Blue Monday band is een grote band met veel swingende en dynamische muziek en staat o.l.v. Michael Simon garant voor een middag vool plezier, dansen kan en mag zeker.

DULFER! TOTAL RESPONSE :  zondag 3 juli  16.00 - 17.30 uur.

Saxofonist Hans Dulfer is Forever Young en speelt in 2022 op vele podia met een nieuwe band en volle energie.  Afgelopen jaar met Dulfer 80 een groot succes. Dit gaat hij onder de naam Dulfer! Total Response met een verse all-star bezetting en een show met nieuwe nummer en een eigenwijze van de Dulfer klassiekers

© 2020 - 2023 Van Es Events | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel